Diensten

Interieurontwerp

We willen vandaag de dag allemaal een afwijkende look om ons te onderscheiden. Ook als het gaat om het interieur van onze woning. Omdat wijzelf en onze woningen uniek zijn, is ook elk interieurontwerp anders.

Wij creëren voor u een interieurontwerp waarin u zichzelf herkent. Belangrijk hierin is het aanbrengen van persoonlijke accenten. Dit maakt de beleving van uw interieur intiem. Leefbaarheid en comfort zijn daarnaast belangrijke uitgangspunten. Daarmee bedoelen we dat een bank niet alleen mooi moet zijn, maar ook lekker moet zitten. Kiest u ook voor een interieur dat bij u past?


Styling & Personal shopping service

Inrichting is stijlvol presenteren. U kunt alles in huis hebben voor een passende inrichting, maar als u de kunst van het combineren en het presenteren niet verstaat komt het gevoel dat u wil uitdragen niet goed over. Denkt u de juiste spullen te hebben, maar komt u er zelf niet uit? Wij komen graag bij u langs voor een passend advies, zodat uw woning de uitstraling krijgt waarin u zichzelf herkent.

Beschikt u zelf nog niet over de juiste spullen om uw interieur de flair te geven die u voor ogen heeft? Wij kunnen u adviseren welke spullen u het beste kunt aanschaffen voor een interieur dat bij u past. Heeft u zelf geen tijd om te shoppen of geeft u dit liever uit handen? Dan kunt u gebruik maken van onze personal shopping service. Wij gaan dan op pad om de juiste spullen en accessoires voor uw woning aan te schaffen. Natuurlijk kunt u ook gezellig met ons meegaan.


Kleur- en materiaaladvies

Met een goed kleur- en materiaaladvies creëert u de basis voor uw interieur. Het zeer uiteenlopende pallet aan kleuren en de ruime keuze van materialen bieden u een zee van mogelijkheden.

Wij streven het liefst naar een ingetogen, chique basis, waardoor uw interieur een tijdloos karakter krijgt. Een zorgvuldig geplaatst kleuraccent prikkelt vervolgens de zintuigen en geeft u woning net dat beetje extra flair. Het kleuradvies voor uw interieur combineren wij op een onderscheidende manier met een materiaaladvies dat bestaat uit een rijke verscheidenheid aan luxe materialen en verrassende accessoires. Zo komen wij tot een passend kleur- en materiaaladvies en een prettig interieur.

Maak een afspraak met Ramon Design

Wilt u meer weten of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Tel: 06  31 66 72 52 

E-mail: ramonaltenburg@gmail.com

Gevoel voor luxe is onze clientèle aangeboren!!
Ramon | Ramon Design